Onze 'Vakman' traiteur Peter Cremers stelt voor....
De feestdagen zijn achter de rug en iedereen
heeft zijn voornemens gemaakt.
De winter duurt nog even, de avonden zijn lang en knus, dat zette me aan het denken.
Om de tijd aangenaam door te brengen heb ik enkele suggesties voor jullie samengesteld met het’t Bommesaarke vruchtensap van mijn collega’s Leo en Carine Henckens.
Dit BommesaarkeSap of ook wel yaconsap kan je omtoveren tot een
mocktail, zonder alcohol, met boordevol smaak of een lekkere kop thee. We geloven namelijk dat thee een combinatie
is van traditie, tijdsgeest én van voorkeuren.
Mocktail van BommesaarkeSap
Benodigdheden:
- 10 cl sap
- 1 cl citroen
- 10 cl tonic
- 2 Ã 3 ijsblokjes
- takje munt of schijfje citroen
Werkwijze:
Doe het sap, citroen, tonic en ijsblokjes samen in een glas en werk af met het takje munt of schijfje citroen.
Thee van BommesaarkeSap
Benodigdheden:
- 1 flesje sap
- 1 cl gembersiroop of verse gember
- 1 cl citroensap
- 1 eetlepel Maasgoud honing
Werkwijze:
Meng alle ingrediënten en warm alles op.
Natuurlijk kan je dit BommesaarkeSap met een toets van appel ook puur-natuur drinken.
Deze is verkrijgbaar bij Visit Kinrooi, € 1,50/flesje (25cl).
Smakelijk !!!