Enkele suggesties: een zakje Meulekeukskes (roomboterkoekje met kokosschilfers, enkel verkrijgbaar op bestelling), een Meuledröpke (kruidenjenever), Maaskeezel (een zakje met heerlijke snoepstenen), een tongstrelende Maaslandse wijn, aspergewijn, ambachtelijk gemaakte pralines en chocoladefiguren, Vinkenbier (blond, lichtbitter en -fruitig degustatiebier van hoge gisting), Maaslenjer (amberkleurige tripel met een lichtbittere afdronk), kazen (verkrijgbaar bij 'De Smakerij'), diverse likeuren en jenevers
$type=grid$c=3$m=0$sn=0$show=home
$type=carousel$cls=4$c=9$m=0$show=home
$hide=mobile$show=home
$show=/p/streekproducten.html$type=blogging$l=1$c=10$m=0$p=1
$show=/p/recepten.html$type=blogging$l=1$c=10$m=0$p=1
$show=/p/restaurants.html$type=blogging$l=1$c=10$m=0$p=1
$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1
$show=/p/evenementen.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1
$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1
$show=/p/faq.html
[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html
$show=home
[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post
/fa-envelope-o/ INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
/fa-clock-o/ MEEST RECENTE UPDATES$type=blogging$m=0$cate=0$sn=0$rm=0$c=7$va=0$show=post
/fa-fire/ TRENDING DEZE MAAND$type=one$hide=post
-
Hoeve ‘t Bommesaarke Henckens Leo en Snijkers Carine, Kessenicherweg 27, Geistingen Dagelijks vers fruit en groenten, ook asper...
-
Het recept van deze week kregen we van Yves Aerts, chef kok van Amitié, een van de nieuwe pareltjes in...
-
Hallo, mijn naam is Jos Franssen en als eigenaar van Hotel-Restaurant De Spaenjerd, ben ik zeer blij dat we vanaf zaterdag onze deuren wee...