Onze topper is al jaren ‘ asperges op Kinrooise wijze’. Tuurlijk vindt men asperges op Vlaamse wijze ook lekker, of met gerookte zalm. En onze klanten zijn blij met het aanbod om een extra portie asperges te nemen bij hun favoriet gerecht, maar asperges op Kinrooise wijze is ook dit jaar de suggestie die het meest gekozen wordt zowel bij onze klanten uit de regio als onze hotelgasten. Daarom bieden wij ook een variant aan: de wokschotel asperges op Kinrooise wijze. Hotelgasten kiezen graag een typisch streekgerechtje en nemen er dan ook graag een Vinkenbiertje bij of een flesje Aldeneycker wijn. We ondervinden dat Asperges uit Kinrooi een extra beleving toevoegt aan onze fietstoeristen die dus eigenlijk op de eerste plaats komen om te fietsen. Ondertussen verwelkomen we meer en meer gasten die echt komen omwille van die asperges.
Aspergetijd: we kijken er elk jaar opnieuw naar uit !!!