Restaurant Amitié uit Kinrooi biedt een pure keuken met enkel de beste ingrediënten. Zij voorzien u van een beleving, de beste kwaliteit op bord, én in uw glas. Ze selecteren al hun ingrediënten eigenhandig en ze werken enkel samen met voor ons de meest gepassioneerde leveranciers.
$type=grid$c=3$m=0$sn=0$show=home
$type=carousel$cls=4$c=9$m=0$show=home
$hide=mobile$show=home
$show=/p/streekproducten.html$type=blogging$l=1$c=10$m=0$p=1
$show=/p/recepten.html$type=blogging$l=1$c=10$m=0$p=1
$show=/p/restaurants.html$type=blogging$l=1$c=10$m=0$p=1
$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1
$show=/p/evenementen.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1
$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1
$show=/p/faq.html
[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html
$show=home
[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post
/fa-envelope-o/ INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
/fa-clock-o/ MEEST RECENTE UPDATES$type=blogging$m=0$cate=0$sn=0$rm=0$c=7$va=0$show=post
/fa-fire/ TRENDING DEZE MAAND$type=one$hide=post
-
Hoeve ‘t Bommesaarke Henckens Leo en Snijkers Carine, Kessenicherweg 27, Geistingen Dagelijks vers fruit en groenten, ook asper...
-
Het recept van deze week kregen we van Yves Aerts, chef kok van Amitié, een van de nieuwe pareltjes in...
-
Hallo, mijn naam is Jos Franssen en als eigenaar van Hotel-Restaurant De Spaenjerd, ben ik zeer blij dat we vanaf zaterdag onze deuren wee...