Benodigdheden (± 20 stuks)
- 1 kg gevogeltegehakt
- 1 ei
- 5 asperges (gekookt en gesneden in stukken van ± 4 cm)
- kippenkruiden
Benodigdheden aspergemousse
- 700 gr asperges
- 50 ml gevogeltebouillon
- 120 ml room
- peper en zout
Gehakt
Verwarm de oven voor op 230 °C. >>> Meng het gehakt met het ei en de kippenkruiden, voeg eventueel peper en noot- muskaat toe >>> Maak balletjes van het gehakt en duw ze plat zodat er een stuk asperge in past >>>sluit het gehakt goed aan zodat er een lang rolletje ontstaat >>> rangschik in een ingevette ovenschaal en plaats ± 10 min in de oven >>> draai ze om en laat nog ± 10 min garen >>> de rolletjes dienen goudbruin te zijnAspergemousse Kook de asperges 20 min in de gevogeltebouillon >>> Voeg room en kruiden toe >>> mix zeer fijn
Wil je gevogeltegehakt met kinderse asperges alvast een keertje proeven? Dat kan, dit gerecht is verkrijgbaar bij Botel Ophoven.
Wil je gevogeltegehakt met kinderse asperges alvast een keertje proeven? Dat kan, dit gerecht is verkrijgbaar bij Botel Ophoven.